Geslaagde leerlingen van Rijbewijsje Rotjeknor

Lorem ad ipsum dolor sit amet, ut adec elitis nam elitis nam duius, sed do eiusmod tempor.

Enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco ad laboris nisi ut aliquip duius commodo nam auctor ipsum sagittis laboris consequat labore elitis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ad ullamco laboris nisi ut adec aliquip adec commodo consequat. 

Rijbewijsje Rotjeknor
4.7
Based on 29 reviews
aangedreven door Facebook
Stephan Prins
Stephan Prins
2019-09-28T15:56:38+0000
Het geduld die de instructeur heeft en de duidelijke uitleg!
Anjali Koendjie
Anjali Koendjie
2019-04-14T19:56:56+0000
Ontzettend goede rijschool. Ondanks dat ik het persoonlijk meerdere malen wilde opgeven bleef Pasha toch zeggen dat ik... door moest blijven gaan. Ik ben Pasha heel dankbaar voor alle leuke en vooral leerzame lessen.lees meer
Willem Vermeulen
Willem Vermeulen
2019-02-28T07:56:57+0000
Geweldige instructeur, legt alles goed uit.
Sara Palaia
Sara Palaia
2018-05-17T18:29:58+0000
Ik heb vandaag me rijbewijs met pasha gehaald Me volle 5 sterren voor deze rijschool en met. Name pasha hij doet het... geweldig wil je je rijbewijs halen dan is dit de rijschool die je moet hebben �� dankjewel voor Alle leuke momenten!lees meer
Kelly Willeijns
Kelly Willeijns
2018-02-16T12:04:33+0000
Rijbewijsje rotjeknor is een hele goede rijschool heb afgelopen dinsdag 13 februari me rijbewijs gehaalt dankzij sakina... !! Dankjewell voor het goed leren rijden en de wijze uitspraken !! ���lees meer
Shaif Kassim
Shaif Kassim
2018-01-17T12:42:38+0000
Pasha is een hele goeie rijinstructeur. Van hem kan je egt veel leren, en leuke herinneringen blijven altijd als ik de... weg op ga. Ga zo door pasha veel respect voor jou. Bedankt pasha voor de leuke tijden en de leerzame momenten. Groetjes shaif.lees meer
Claudia Correia
Claudia Correia
2018-01-11T21:39:23+0000
Echt een aanrader! Zelf heb ik vele rijscholen en instructeurs gehad zonder succes, maar rijbewijsje rotjeknor �. Na... jaar 5 enVerschillende rijscholen heb ik na 1 x afrijden gelijk mijn rijbewijs gehaald bij rijbewijs rotjeknor. GEWELDIG!!lees meer
Samantha Godschalk
Samantha Godschalk
2017-12-13T12:14:40+0000
Beste rijschool, ik raad iedereen aan hier te lessen en zijn/haar theorie te behalen. Ik heb mijn rijlessen bij Pasha... genomen. Pasha bedankt voor de leerzame en gezellige lessen.lees meer
Bbd Jiesa
Bbd Jiesa
2017-10-24T20:13:55+0000
Een aantal rijscholen gehad maar geen 1 als deze Rijbewijschool Rotjeknor ! duidelijke instructies, goeie lessen ,... geduldig, vriendelijk, Pasha heel erg bedankt u heeft me super geholpen.lees meer
Ger Offerman
Ger Offerman
2017-09-22T09:10:23+0000
Zeer goed geholpen door pasha hij is de beste! ik heb de rijlessen zeer goed ervaren en door hem heb ik het niet... opgegeven deze rijschool is zeker een aanrader!lees meer
Dave Vanblarcum
Dave Vanblarcum
2017-08-24T07:26:13+0000
Top school!! Vandaag theory examen gedaan, en ik ben in 1 keer geslaagd!! Met behulp van de theory cursus van... Rotjeknor!!🎉lees meer
Ahmed Capo
Ahmed Capo
2017-06-11T21:23:12+0000
Lilian van Santen
Lilian van Santen
2017-05-24T18:27:45+0000
Hoi ik ben Lilian en heb vorige week mijn rijbewijs gehaald!En dat op 54 jarige leeftijd!.Zo zie je maar leeftijd... speelt geen rol!Bedankt Shanti voor je inzet,geduld en professionaliteit!Ik kan het iedereen aanraden die denkt dat het rijbewijs onbereikbaar is. Rijbewijs Rotjeknor veel succes!!�lees meer
Suhailey Jansen
Suhailey Jansen
2017-01-04T06:21:59+0000
Ik blijf het herhalen, ik raad iedereen aan om hier te lessen. Pasha is zoooooooooooo geduldig en super super aardig!!!... Hij zorgt dat je de dingen begrijpt.lees meer
Damini Davina
Damini Davina
2016-08-22T16:17:03+0000
Ik heb gereden bij Shanti. Geweldige vrouw die je steeds motiveert en doorzettingsvermogen geeft. Ik ben heel blij dat... ik bij Shanti gereden heb !lees meer
Mrticomen Tico
Mrticomen Tico
2016-05-31T13:19:55+0000
Ik ben geslaagd voor mijn theorie vandaag ondanks mijn moeilijk Lerende theorieboek Rotjeknor leer je echt hoe je... examen kan maken met extra begeleiding door een docent in de klas die je uitleg wat in de boek staat die uitgebreid met je mee lees in de boek speciaal voor mensen met moeilijke leren lezen kom zeker langs naar Rotjeknor je wordt geholpen Om je theorie te slagen ik heb mijn theorie vandaag geslaagdlees meer
Shamila Nettasinghe
Shamila Nettasinghe
2016-04-21T11:10:27+0000
Georgina Lagendijk
Georgina Lagendijk
2015-12-18T21:09:21+0000
Ik ben vandaag geslaagd voor me exame en heb een jaren lange angst over wonnen voor rijden .
Bakkerij Klootwijk Pleinweg
Bakkerij Klootwijk Pleinweg
2015-12-16T19:37:29+0000
Geweldige rijschool! Bedankt Pasha!
Sunayna Rasoelbaks
Sunayna Rasoelbaks
2015-11-02T13:45:43+0000
Andrew Delano Slagtand
Andrew Delano Slagtand
2014-11-12T21:11:04+0000
The best there is
Ali Jamaie
Ali Jamaie
2014-08-06T06:55:52+0000
Ramos Valentina
Ramos Valentina
2014-05-22T21:04:56+0000
Fausha Rdj
Fausha Rdj
2014-02-08T22:11:57+0000
Mike De Leest
Mike De Leest
2014-01-03T00:08:53+0000
Iveta Fibichová
Iveta Fibichová
2013-10-23T06:58:52+0000
Autorijschool Rijbewijsje Rotjeknor
Autorijschool Rijbewijsje Rotjeknor
2013-10-18T10:33:00+0000
Charissa Jokhoe
Charissa Jokhoe
2013-10-15T17:26:34+0000
Ger van Dalen
Ger van Dalen
2013-10-11T14:16:17+0000
Volgende beoordelingen

Product Benefits Section

Enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip duius commodo nam auctor ipsum sagittis laboris consequat.

Huge Benefit 1

Lorem ipsum dolor sit amet, auctor tur adipisicing elit, sed eiusmod ipsum tempor auctor nam elitis incididunt ut sagittis nam.

Huge Benefit 2

Lorem ipsum dolor sit amet, auctor tur adipisicing elit, sed eiusmod ipsum tempor auctor nam elitis incididunt ut sagittis nam.

Huge Benefit 3

Lorem ipsum dolor sit amet, auctor tur adipisicing elit, sed eiusmod ipsum tempor auctor nam elitis incididunt ut sagittis nam.

Huge Benefit 4

Lorem ipsum dolor sit amet, auctor tur adipisicing elit, sed eiusmod ipsum tempor auctor nam elitis incididunt ut sagittis nam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ac erat magna. Nulla et dui a ligula accumsan sodales sed nec mi.”

A HEADLINE POINTING OUT GREAT ADVANTAGES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ad ullamco laboris nisi ut adec aliquip adec commodo consequat. 

A HEADLINE POINTING OUT GREAT ADVANTAGES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ad ullamco laboris nisi ut adec aliquip adec commodo consequat. 

What Others Say

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ac erat magna. Nulla et dui a ligula accumsan sodales sed nec mi. Cras condimentum metus eget fringilla aliquet.


Anna Olson

 / Fashion Blogger

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ac erat magna. Nulla et dui a ligula accumsan sodales sed nec mi. Cras condimentum metus eget fringilla aliquet.


Emma Stewart 

/ Fashion Blogger

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ac erat magna. Nulla et dui a ligula accumsan sodales sed nec mi. Cras condimentum metus eget fringilla aliquet.


Julie Moore

/ Fashion Blogger

Very Important Title Section

Enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip duius commodo nam auctor ipsum sagittis laboris consequat.

MY NAME IS...
Anna Jacobs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Read Our Latest

Blog Posts

test

test Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een. test2 Jouw

Nieuwe verkeersborden

Voor wie? Alle (professionele) weggebruikers Per wanneer? De wijziging gaat naar verwachting in

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder

Sign up now!

and get instant access to your “Free Guide”

6 Ways


to Make Your Look Fit Every Occasion

© 2019, Rijbewijsje Rotjeknor    I       I  


CONTACT GEGEVENS:


Autorijschool Rijbewijsje Rotjeknor
Adres:
Dirk Costerstraat 8
3069 WE Rotterdam
E-mail: info@rijbewijsjerotjeknor.nl
Mobiel Pasha: 06 343 794 25
Bereikbaar : ma t/m zo van 09:00 - 21:00 uur


ING-Bank: NL44INGB0006534991
KVK: 24473136
BTW: NL0030153157
Rijschoolnummer: 
5421A1

Copyright©[2021] Rijbewijsje Rotjeknor.

All rights Reserved